Univers neinteles, fascinant si misterios....plin de ganduri si vise exact cum le vede si simte subconstientul.

duminică, 12 mai 2013

Virtutile intunecate ale vanatorii de vise


Ne petrecem viata alergand dupa himere. Nutrind iluzii, spulberand sperante, facand promisiuni, vanand fericirea. Singurul moment cand fuga pare ca inceteaza este somnul. Cand intunericul din interior te cuprinde si nu mai simti nimic. Cand noaptea organica de dupa ochii inchisi iti ofera putina liniste.

Cu toate acestea, somnul nu este altceva decat o a doua existenta - intesata si ea de frumuseti si pericole. Scapi de o lume, dai de alta, doar ca aceasta din urma este mult mai ciudata si mai greu de stapanit. Este populata cu toti oamenii din universul "real", dar si cu persoane care nu exista. Gazduieste monstri, ingeri si...staruri rock. Actori, demoni si copii cu ochi ciudati care te pandesc dupa lespezi de morminte. Sa nu uitam de inorogi. 

Cei mai multi se multumesc sa fie martori ai frumusetilor/ ororilor care se intampla dupa cortina realitatii imediate. "Vanatoarele de Vise" isi propun contrariul. Noi vrem sa taram la soare povestile ciudate care ne anima subconstientul si sa le privim cum infloresc si dau roade sau, dimpotriva, sunt transformate in cenusa. Noi vrem sa ne ostoim setea de realitate vanand creatiile opusului ei - visul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu