Univers neinteles, fascinant si misterios....plin de ganduri si vise exact cum le vede si simte subconstientul.

luni, 13 mai 2013

Barbatul misterios





Era seara si ma aflam intr-o fosta casa compartimentata in 3 camere, toate la parter, camera avea un pat, care deasupta lui erau multe rafturi, paturi pufoase, in partea opusa era un birou si 2 sifoniere.
Patul era destul de ocupat. Erau patru persoane, 3 necunoscute, al 4-lea avea parul lung si alb aprox 35 ani, slab, dar puternic, era ca un magnet care te atragea in orice moment, acest barbat iti lua privirea oricand.Avea ochi caprui, buze moi si o privire calda insa tot iti taia respiratia.
 Iti dadea fiori permanenti....ahh...
Ma asezasem langa el, stiind ca sunt in siguranta... ma luase in brate si imi soptea:"hai sa fugim in lume".

Ajungem intr-un restaurant in care toate mesele erau compartimentate, stil separeu, ca si cand ar fi un vagon cu multe cusete si glisante care se deschideau si puteai sa avansezi de la masa la masa. Totul era mov. De la scaune, pana la draperii.
Ne asezam, chelnerita astepta, nu prea ma suporta.
Luam masa si simtim ca suntem urmariti, erau doi copii care se jucau si alergau in compartimentul nostru. Ii dam in primire familiei din separeul alaturat, tragem jaluzeaua, plateste consumatia...chelnerita il corecteaza si ii zice ca a costat 300 ron.  Achitat.
Camera se intuneca placut, asezandu-ma deasupra lui, el imi atinge umerii si incepe sa ma dezbrace..... sarutadu-mi gatul, respirand din ce in ce mai repede. Il doream asa de mult... Ma ridica si ne mutam pe canapeaua alaturata. Got condoms?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu