Univers neinteles, fascinant si misterios....plin de ganduri si vise exact cum le vede si simte subconstientul.

miercuri, 15 mai 2013

El si ea

Acel sentiment... un el si o ea, care se cunosc de multi ani, iar in momentul in care se afla in aceeasi incapere, amandoi incremenesc, zambesc tamp si se dezbraca din priviri, mintea zburand la toate lucrurile pe care si le-ar face reciproc in momentul in care buricele degetelor ating pielea fina, alba care se transforma in fiori si zambete, saruturi pasionale si gemete. Acele gemete care se aud fin pe fundal in timp ce un ceas se opreste. Totul sta pe loc, ca un imens vid, vidul placerilor, amagirilor, lacrimilor si al dragostei neimpartasite.
El si ea care se vor sfasia nopti in sir infometati de mediul creat, de acea melodie care canta pe fundal...la nesfarsit... pe care nu iti doresti sa o asculti in alt moment al zilei......
Acel "el" care-i alearga prin minte, de mult timp, acel "el" care atunci cand il vade, ii inmoaie genuchii, ii schimba starea, o ia razna si totodata incearca sa nu se clinteasca sa faca vreo prostie.
Inima ii bate cu putere, inca putin si nu mai are aer.
Este iubire sau dorinta, este un vis sau pur si simplu acest gand ii construieste un scenariu ideal in care pote sa ii spuna tot ceea ce simte.... De ce nu poate sa te aiba? Dispari fara urma, intrii in pamant....tot ce iti scrie parca s-ar faramita ca un munte de nisip ce este suflat de vant.
Nimic nu mai este ca la inceput, insa dorinta inca dainuie.....niciodata nu vor fi impreuna.....
Un el si o ea....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu