Univers neinteles, fascinant si misterios....plin de ganduri si vise exact cum le vede si simte subconstientul.

vineri, 14 iunie 2013

Arhitectura visului


Visul bizar, creator, se formeaza in timp ce eu ma cuibaresc sub patura, pe o perna rosie cu buline negre, pe un pat imens insa niciodata nu dorm in acelasi loc. Reinventez in momentul ce inchid ochii. Transform salteaua intr-o fereastra ce ma duce undeva departe, deconectandu-ma de toata viata cotidiana.. aproape. Pot sa atipesc si sa imi creez visul ideal, acela care cu siguranta iti doresti sa il ai ori de cate ori simti lipsa cuiva.... in momentul ala in care iti doresti sa zambesti...cu ochii inchisi. Este linistitor.
Sa atipesti pe bratul lui, pe spatarul de la scaun, in masina lui sau pe iarba.
Da, iarba uda ce iti racoreste sufletul, in momentul in care privesti stelele. Iar pasarile nocturne parca iti canta de noapte buna si sa pasesti in padurea alaturata si sa descoperi misterele.
Ce daca esti singura persoana din incapere...si ca nimeni nu iti da atentie. Iti poti crea universul tau, intins pe peretii albi si goi, unde nimeni n-a putut observa frumusetea si linistea pe care tu o cautai de foarte mult timp.
Cum ziceam... reinventez. Dorm de-a lungul, de-a latul, pe diagonala...dezvelesc tot, ma lovesc de marginea de lemn, trag tot asternutul si-l arunc pe jos... iar a doua zi ma trezesc amortita pe parchet, ca si cand ar fi fost o batalie langa mine... a fost dar in mintea mea. Atipesc ascultand respiratia ta, ignorandu-mi prezenta, trupul, parfumul ce invaluie camera.
Ignori tot, doar ca sa ai si tu acelasi vis ideal.
Ti-l dau pe al meu, probabil ne vom intalni in el, la un moment dat. Asta daca si in visul tau porti o batalie a fanteziilor bizare, placute si parasite, pline de lacrimi, porti si arhitectura.
As putea spune ca este placut..... insa totul ramane acolo....a doua zi poti sa nici nu simti ca ai purtat acea batalie, momentul acela in care stii ca ai visat ceva interesant si erai curios ce s-ar fi intamplat in continuare, cum s-ar fi sfarsit...dar ceasul suna si de biruie si te trezesti frustrat pe lumea reala.... si iar o iei de la capat intr-o lume cat se poate de bizara...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu