Univers neinteles, fascinant si misterios....plin de ganduri si vise exact cum le vede si simte subconstientul.

marți, 15 aprilie 2014

Ceasul care poarta alt ceas la mana





Cand te apuci sa fii tu si timpul, tu si ceasul care ticaie enervant pe noptiera, parca iti si spune:"trece timpul, trebuie sa faci ceva acum", deja este un mesaj care este cunoscut de toata lumea, insa in momentul cand te afli intr-o bucla iar tot ceea ce iti creeaza acele scursuri decizionale, parca cineva te trage cu un elastic inapoi si bati pasul pe loc, tarandu-te pana la acel ceas care la randul lui poarta la mana inca un ceas, iar aratatorul il indreapta spre tine ca si cand tu ai fi vinovat cu ceva.
Cu ce ai putea sa te simti vinovat, pentru trairile si ideile pe care vrei sa le creezi, pentru faptul ca ai pierdut timpul cu oameni care pur si simplu ti-au calcat pragul si au plecat foarte repede, pragul fiind din ce in ce mai uzat, de vreme, de presiuni, apasari...si ignoranta.
Graba strica treaba, astfel ceasul o sa te loveasca peste frunte cu o palma iar tu o sa tipi: "am intarziat, am uitat....a fost coada, trafic si multe probleme la pachet cu scuzele de rigoare.
Timpul trece amintirile raman, in acea bucla superba colorata, insorita, cu cateva grame de bucurii si... ceasul care ticaie si te grabeste in gol... intr-un mare gol, unde si acolo ai intarziat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu