Univers neinteles, fascinant si misterios....plin de ganduri si vise exact cum le vede si simte subconstientul.

vineri, 6 septembrie 2013

creatura misterioasa...placere tomnatica


   Cortina trasa, in dormitor se afla o constructie romana de piatra urmata de o traversa ce semana cu malurile Marii Mediterane.
Singura problema era ca in momentul in care se intuneca, pentru a te deplasa pana la usa, sa parasesti camera trebuia sa fugi sau sa sari, peste obiecte deoarece pe podea te urmarea o creatura ciudata. Inghitea tot, de la haine la vietati.
Reusisem sa scapam din acea camera, dupa ce persoana care ne-a cazat ne pacalise.
Era aproape apus, sarim peste traversa, patul tremura, iar creatura se afla pe dedesubt.
Toate lucrurile noastre de calatorie erau pierdute.
Dupa o zi complet agitata  in care tot ne urmareau diversi indivizi reusim sa ne cazam in academie unde se pregateau viitorii jandarmi si pompieri.
Pana la urma ne-au recrutat si pe noi in acel program usor de austeritate.
Ea ma placea foarte mult, ma dorea pur si simplu doar pentru ea.
 Avea parul saten lung, ochii albastri, silueta parca croita si tesuta cu mare precizie, era delicata iar buzele ei erau catifelate si carnoase.
M-a prins pe coridorul lung care ducea la sala de mese, un pic trecut de seara, in dreptul unui geam, ma tranteste si ma dezbraca de la talie in jos.
Imi zambea nefiresc de frumos. Ma dorea in acel moment.
Camasa i-o desfaceam buton cu buton pana cand am putut sa ii simt parfumul care imbraca pielea de pe gat si piept. Chicotea si gemea pana cand am reusit sa o proptesc cu talia mea, dezvelindu-si picioarele si mai mult. Ii placea la nebunie, isi dorea sa nu ma opresc... cu toate ca eram atenta la miscarile trupului fragil, ma uitam peste ea, pe geam, la copacul din dreptul nostru care isi lasa frunzele sa se desprinda de crengi ca si cand nu ar mai fi avut nevoie de ele. Era toamna.
Sunetele de placere, erau pentru mine ca un cantec ce pur si simplu ma trimitea pe taramul extazului...
Se aud pasi pe marmura rece a coridorului impozant, era un coleg pe care nu il suportam, deoarece facea zile fripte oricui.
Ne imbracasem cu cea mai mare rapiditate... ajuns in dreptul nostru, acest coleg a inceput sa comenteze si sa ne sfideze, pana in momentul in care am cedat si m-am incaierat cu el.
Nimeni nu mai discuta despre acea zi.